Ekumenisk gudstjänst

11 Dec

Sådan har vi sjungit på i kväll, BD och Flora, i Åbo domkyrka. Första gången jag var med på en sådan. Tre religioner och fullsatt domkyrka.

TV var där och filmade, vilket ju gör det hela lite mer nervöst men samtidigt också spännande. Om man vill se hur jag ser ut när jag står på en körställning iförd frack, sjungandes för glatta livet och har ont i ena benet så kan man knäppa på tv:n på julafton 11.05, innan julfreden. There, I said it.

Nästa termin är fullspäckad. Konsert med norsk kör, med svensk kör, med åbofilharmonikerna, turné till Norge och Italien, vi ska till Tammerfors och Korpo. Ja hej vad det går. Jag kör på enligt följande logik:

-Ju fler grejer man är med på, desto bättre lär man känna folk

-Ju bättre man känner folk, ju roligare blir det

Vi får se vad mitt övriga schema säger om allt det där. Det lär finnas jobb som kommer i vägen en gång eller två, kanske. Men det är tanken som räknas!

Sangerhilsen,

Robert

Advertisements

3 Responses to “Ekumenisk gudstjänst”

 1. Stephanie December 12, 2014 at 6:48 am #

  Jag/vi brukar kika på den gudstjänsten. Den kommer ju just före julfreden om jag kommer rätt ihåg 🙂 Måste hålla ögonen öppna! Och så häftigt att få vara med där och sjunga, skulle jag åtminstone tycka..

  • lostmord December 13, 2014 at 3:54 pm #

   Jag hoppas jag inte är i närbild när jag kliar mig i örat eller något 😀 well, yle filmade både genrep och gudstjänst, så de kan klippa mellan tagningarna om nån gör bort sig när de är i bild, haha. Man är ju något ovan vid att vara med i tv.

   • Stephanie December 15, 2014 at 9:05 am #

    Äh, kyllä se tästä! 🙂 De tar nog säkert inte bilder när du kliar dig i örat. Och även om du gör det så är det frågan om ifall det syns när du står i en kör 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: