4 saker jag tycker är tändande

14 Nov

Är det mycket sex och utseende i den här listan eller inbillar jag mig bara? Nå, inget fel på sex, ju!

Now, hur skriver man sånt här utan att bli för personlig? Kanske det är tur att det bara är fyra saker. Och ännu en gång vill jag poängtera att det är ingen inbördes ordning. Det är inte ens de mest tändande sakerna som är med på den här listan, vill man veta vad som hetsar upp mig allra mest så får man höra av sig privat eller knacka på min dörr med två flaskor rödvin och ett paket kondomer.

1. Franska språket

Alltså, jag vet inte vad det är exakt, men någonting i hur språket låter gör det till världens sexigaste. En fransk kvinna kan prata om busstidtabeller, betongtillverkning eller skogsavverkningens historia, det spelar ingen roll. Trafikreglerna i Mikronesien blir sexiga om en fransyska återger de.

Mélanie Doutey pratar säkert inte om något upphetsande i det här klippet. Ändå är det snudd på självbefläckningsdags när jag hör henne prata. Bli förförd av en fransyska står högt upp på min önskelista.

2. Trånga jeans

Gräslig kropp? Fet hängröv? Celluliter i överflöd? Spelar ingen roll, på med ett par tajta jeans and you’re done. I mitt exemplar av Snyggt – En stilguide för män står det om polotröjor att de “gör underverk på den hopplösaste av överkroppar”, och samma sak gäller banne mig för kvinnor när det gäller byxor.

3. Flygvärdinnor

Stiliga, fräscha, välvårdade, proffsiga och omhändertagande – what’s NOT to like about flygvärdinnor? När det gäller yrkesgrupper män finner sexiga kommer sjuksköterskor alltid högt upp på listan. Det har jag aldrig fattat. Sjukhus, blod, avföring, sterila verktyg, sjuka människor och spyor är några av de ord jag associerar med sjuksköterskor. Nej tack. Bland molnen, that’s where the action is.

4. Kvinnor som tar för sig 

Love it. With all my co…eh jag menar heart.

Advertisements

8 Responses to “4 saker jag tycker är tändande”

 1. Ileea November 16, 2014 at 8:07 pm #

  Tycker det mesta på internet är om sex och utseende, så varför skulle inte en sån här lista vara det? :p

  Det där med franska är så fascinerande, för det verkar som om många tycker att det språket är attraktivt, medan jag själv inte alls förstår varför. Såvida det inte är Amélie som talar det. Då, kanske.

  • lostmord November 17, 2014 at 4:13 pm #

   Smaken är ju som bekant som baken. Hårig och luktar illa 🙂 Just det där med vad människor finner sexuellt tilltalande…ibland förstår man verkligen inte alls vad grejen är med just det där som någon går igång på helt och hållet 🙂 Finns det något språk just du gillar extra mycket, Ileea?

   • Ileea November 17, 2014 at 8:45 pm #

    Smaken är som baken – vissa har bättre än andra 😉

    Jag tycker oförklarligt mycket om danska. Om någon som också annars är attraktiv pratar danska, så blir jag nog lite svag i knäna.

 2. Stephanie November 17, 2014 at 8:52 am #

  Man väljer ju själv vad man skriver på en sådan här blogg och jag tycker åtminstone att det bara är roligt med olika förslag, tankar och idéer! 🙂 Javisst, franska är ganska hott. Men det som först är hott är irländsk/skotsk brytning. Håh… 😉

  • lostmord November 17, 2014 at 4:22 pm #

   Ja, när det gäller engelska är det definitivt brittiska dialekter som gäller, mycket mera tilltalande än amerikanska! Vet inte om jag tycker det är så hott kanske, men väldigt charmigt och gulligt, ofta.

   Som kvinnan precis i början på den här dj-mixen. Vill kramas! 😀

   • Stephanie November 18, 2014 at 7:23 am #

    Öhm, jag hörde ingen kvinna. Bara musik. Sedan så lyssnade jag nu inte heller en timme 🙂

   • lostmord November 18, 2014 at 9:59 am #

    Precis i början skrev jag och jag menar verkligen precis i början. Du behöver bara lyssna fem sekunder. Det första du hör. Anyway, min poäng gick väl fram ändå, med eller utan ljudexempel 🙂

   • Stephanie November 18, 2014 at 10:24 am #

    Nåväl. Nu lyssnade jag. Det där med att läsa innantill är inte alls alltid så lätt 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: